LounaPlussan jäseneksi liittyminen

Lounais-Hämeen maaseudun paikallisen kehittämisyhdistys LounaPlussa ry:n ydinajatuksena on helpottaa tavallisten ihmisten ja yhdistysten kehittämisideoiden toteuttamista oman lounais-hämäläisen ohjelman avulla. Yhdistyksen jäsenkunta muodostuu alueen asukkaista ja yrityksistä sekä erilaisista järjestöistä ja yhdistyksistä, jotka haluavat osallistua yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen varsinaisiksi, äänioikeutetuiksi jäseniksi voivat liittyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet luonnolliset henkilöt, rekisteröidyt järjestöt ja yhdistykset sekä kunnat, kuntayhtymät ja muut oikeustoimikelpoiset yhteisöt.

Jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Jäsenmaksut vuodelle 2016 ovat 10 euroa yksityishenkilöiltä, 20 euroa yhteisöiltä ja 50 euroa kannattajajäseniltä. Jäsenmaksu maksetaan tilille FI26 5025 0220 053219.

Jäsenenä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen tulevaan toimintaan!

Hyrrä Sekä ELY-keskuksen että Leader-ryhmien rahoitusta haetaan sähköisesti HYRRÄ - verkkopalvelun kautta. Tutustu Hyrrään täällä. HYRRÄ-järjestelmän käyttöä varten yrityksellä ja yhdistyksellä on oltava Katso-tunniste. Lue lisää Katso-palvelusta

LounaPlussa Ry

Koulukatu 13 3. krs
30100 Forssa