Mansikki FBCover

Suomi 100Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien! Mansikki-näyttely järjestetään Luonnonvarakeskuksen Elonkierto-puistossa (Ojaistentie 44, Jokioinen) lounais-hämäläisten toimijoiden yhteistyönä, pääjärjestäjänä Leader LounaPlussa.

Ensimmäinen Mansikki-tapahtuma tehtiin vuonna 2014 Leader-hankkeena, nykyisin tärkeimmät tukijamme ovat Jokioisten Kunta ja Jokioisten Osuuspankki.

Lasten maatalousnäyttelyssä on mahdollisuus tehdä ja tuntea ihan itse; traktoria ajaen, ponilla ratsastaen, alpakkaan tutustuen tai nikkaroiden. Esillä ovat maaseudun mainiot maut lähiruokaa kunnioittaen ja seudun taitavat käsityöläiset. Liikkuvan äänentoiston myötä päästään läheltä seuraamaan myös paimenkoiran työskentelyä lammasaitauksessa ja tottelevaisuuden parissa.

Tapahtuman yleisömäärä on kasvanut tasaisesti 3500 yli viiteen tuhanteen!

 

PYSÄKÖINTI TAPAHTUMASSA

Tapahtuma-alueella on maksuton pysäköinti, josta muutama sata metriä kävelymatkaa pääportille – tai maksuton ZETOR-KYYTI!

 

LIPUT MANSIKKIIN

Liput 4 euroa, alle 3v maksutta.


Lämpimästi tervetuloa suuren suosion saavuttaneeseen MANSIKKIIN – 9.9.2017!

https://www.facebook.com/mansikki2014/

https://www.instagram.com/mansikki2017/

Haluatko mukaan Mansikkiin – myyjäksi tai toimintanne esittelijäksi??? Pirauta Elinalle 050 3791 831, niin kuulet lisää 🙂

 

 

LounaPlussa Ry

Koulukatu 13 3. krs
30100 Forssa