Helmikuun 2017 kasvona esittelemme Marica Seudun, Mansikin käsityötorin vetäjän

 

Kuka olet?

Olen Marica Seutu ja olen puheenjohtajana Piippuaukion Osuuskunnassa, jonka toiminnasta osa on Käsityökeskus Sigrid -myymälän pyörittäminen Forssassa.

Mikä on roolisi Mansikissa?

Toimin Mansikin käsityötorin koordinaattorina. Pestiin pääsin varmaankin niin sanotun oikean työni kautta, koska olen ollut mukana tekemässä muitakin tapahtumia Forssan seudulla. Olen myös opiskelujeni aikana osallistunut Mansikin asiakastyytyväisyyskyselyn toteuttamiseen. Tänä vuonna olen jo toista kertaa mukana töissä Mansikissa.

Tehtävänäni käsityötorin koordinaattorina on hoitaa kutsut, yhteydenotot ja rahaliikenne kädentaitajille. Mansikin aikana vastaan myös käsityötorin emännöinnistä. Autan paikkojen valmisteluissa sekä kyselen päivän aikana myyjiltä palautetta päivästä. Oma tontti on helppo hoitaa, kun LounaPlussa on järjestänyt asiat hienosti valmiiksi.

Suurin osa kädentaitajista on todella tyytyväisiä tapahtumaan ja he tulevat takaisin seuraavanakin vuonna. Myyjiä meillä on aina Parkanosta ja Salosta saakka, vaikkakin suurin osa on lähialueelta. Ja myynnissä on vaikka millaisia tuotteita! Koruja, nahkapussukoita, villasukkia, kaulahuiveja ja pipoja askartelutarvikkeita ja onnenkiviä unohtamatta. Pienet ja edulliset tuotteet ovat sellaisia, joista lapsetkin innostuvat ja voivat itsekin ostaa.

Miksi haluat olla mukana Mansikissa tekemässä vapaaehtoistyötä?

On ihanaa, että tällainen tapahtuma järjestetään, jotta voimme antaa lapsille kokemuksia maaseudusta. Mansikissa asioita tuodaan esiin hauskan kautta ja samalla oppii kuin huomaamatta vaikkapa ruokaketjun toimintaa. Koulutunneillakin saa asioista ihan erilaista hyötyä, kun Mansikissa on kokenut asioita käytännössä. Kaikilla nykylapsilla ei kuitenkaan ole ollenkaan kosketusta maaseutuun ja siihen, mistä ruoka oikeasti tulee.

Mikä Mansikissa on parasta?

Mansikki on koko perheen hyvän tuulen tapahtuma. Päivän aikana saa aivan erilaisia kokemuksia kuin mitä huvipuistossa ikinä!

 

Sarjassamme esittelemme joka kuukausi Mansikin kuukauden kasvon, talkootyöläisen, joka puurtaa Mansikin onnistumisen eteen!

Mansikki – Lasten maatalousnäyttely jälleen 9.9.2017!

 

Takaisin >>

 

LounaPlussa Ry

Koulukatu 13 3. krs
30100 Forssa