web analytics

Ihmisten kokoisille ideoille!

Hankeuutiset

LounaPlussa ry on Forssan seudulla toimiva, vuonna 1999 perustettu paikallinen toimintaryhmä eli maaseudun kehittämisyhdistys. LounaPlussa ry:n alueeseen kuuluvat Forssan kaupunki ja Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Toimintaryhmän tehtävänä on kannustaa maaseudun asukkaita kehittämään omaa kotiseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään työpaikkoja ja yrityksiä.

Maaseudun yritys- ja hanketuet, neuvontakorvauksen sekä maatiloille tarkoitetut investointi- ja aloitustuet voit hakea sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelun kautta.

Ajankohtaista

Seutukunnalta löytyy lukuisia vaihtoehtoja erilaisten juhlien järjestämiseen, oli kyseessä sitten häät, hautajaiset, syntymäpäivät tai pikkujoulut. Tiloja löytyy myös eri kokoisille ihmisjoukoille; intiimeistä pikkutilaisuuksista satojen henkien pitoihin.

TriPla II-hanke on koko Kanta-Hämeen alueella toimiva välityömarkkinahanke, joka tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa. Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

TriPlaamo – monista mahdollisuutesi -hanke on LounaPlussa ry: toteuttama työllisyyden ja osaamisen edistämiseen sekä sosiaaliseen osallisuuteen liittyvä kehittämishanke. Hankkeen erityistavoitteena on työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn parantaminen. Hankkeessa jokaiselle osallistujalla järjestetään omaa osaamista kehittävää ja motivoivaa toimintaa. Hankkeen keskeisiin arvoihin kuuluvat yhdenvertaisuus, osallisuus ja kestävä kehitys. Hanke palvelee Forssan ja ympäristökuntien asukkaita.

Tykkää meistä Facebookissa
Facebook Pagelike Widget
Seuraa meitä Instagramissa!