web analytics

Ihmisten kokoisille ideoille!

Ajankohtaista

LounaPlussa ry on Forssan seudulla toimiva, vuonna 1999 perustettu paikallinen toimintaryhmä eli maaseudun kehittämisyhdistys. LounaPlussa ry:n alueeseen kuuluvat Forssan kaupunki ja Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Toimintaryhmän tehtävänä on kannustaa maaseudun asukkaita kehittämään omaa kotiseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään työpaikkoja ja yrityksiä.

Maaseudun yritys- ja hanketuet, neuvontakorvauksen sekä maatiloille tarkoitetut investointi- ja aloitustuet voit hakea sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelun kautta.

Hankeuutiset

Seutukunnalta löytyy lukuisia vaihtoehtoja erilaisten juhlien järjestämiseen, oli kyseessä sitten häät, hautajaiset, syntymäpäivät tai pikkujoulut. Tiloja löytyy myös eri kokoisille ihmisjoukoille; intiimeistä pikkutilaisuuksista satojen henkien pitoihin.

TriPla3-hanke on koko Kanta-Hämeen alueella toimiva välityömarkkinahanke, joka tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa. Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

maaseutu.fi/hame

Tältä sivulta löydät Hämeen ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat, paikalliset tarinat sekä alueen yhteystiedot.